top of page

PROJECTS

OPEN SOURCE PROJECT :: BAST Business Account Software Technology CSYSTEMS™

CSYSTEMS™

Programski paket za knjigovodstvo firmi, radnji, ustanova, agencija

 

Razvija se već 20 godina kao komercijalni programski paket sa kojim do danas radi oko 200 firmi.Počevši od 2008 godine osnovni programi iz paketa prebačeni su u Open Source Project BAST.

KNJIGOVODSTVO PROIZVODNJE

 

Knjigovodstvo proizvodnje u formi Wizard (Čarobnjak) gde se vizuelno prati tok programa i po tom toku se izvršavaju operacije programa.

Ova tehnologija rada sa programom ne zahteva veliko stručno znanje knjigovodstva,već samo brzu i kratku obuku operatera jer se vizuelni tok lako pamti a ostalo odrađuje ugrađena poslovna logika i automatika.

KNJIGOVODSTVO UGOSTITELJA

 

Veoma komplikovano knjigovodstvo kada se vodi kao proizvodnja - u slučaju kada postoji kuhinja, nabavka namirnica i priprema i služenje hrane. Postoje knjigovodstveni sistemi za uprošćavanje tog knjigovodstva načinom vođenja zaliha materijala i proizvoda, automatizacijom preko normativa i receptura i vezivanjem za fiskalni printer ili kasu.Sve te metode primenjene su u ovom programu.Program je rađen po sistemu Wizard (Čarobnjak) gde se vizuelno prati tok programa i po tom toku se izvršavaju operacije programa.​

MALOPRODAJA

 

Program je rađen po sistemu Wizard (Čarobnjak)​ gde se vizuelno prati tok programa i po tom toku se izvršavaju operacije programa.​

 

Najčešće tražen program na našem području. Poslovni ljudi koji otvaraju trgovine, butike i ostale maloprodaje po pravilu se ni malo ne snalaze u vođenju svog knjigovodstva već ga prenose na agencije za knjigovodstvo. Ovaj program je rađen tako da i tim poslovnim ljudima lako i jasno omogući uvid u osnovnu postavku njihovog knjigovodstva tako da mogu da ga vode i oni sami.

 

 

bottom of page